diumenge, 20 de febrer de 2011

Comencen els actes de celebració del primer aniversari de la Consulta Popular per la Independència.


Ahir al matí van començar els actes del primer aniversari de la Consulta Popular per la Independència a Cabrils del 28 de febrer del 2010. La Pilar Llongueras, coordinadora de la Plataforma Cabrils Decideix, va ser l'encarregada de donar la benvinguda a tots els presents al Museu-Arxiu de Cabrils amb la presència de bona part dels membres organitzadors, voluntaris, amics i familiars, i agrair també a tots els participants a la consulta, i en especial als que van votar NO, els quals segons paraules seves “van entendre l'exercici de democràcia que la consulta representa”.

Per la tarda vam gaudir de la presència del Josep Manel Ximenis, membre organitzador de la Consulta Popular a Arenys de Munt, i un dels “pares de la criatura”, qui va presentar-nos el seu llibre “D'Arenys de Munt al cel”, editat per CIM Edicions. El llibre, escrit només en 5 dies el passat mes de juliol a Llançà, explica les seves vivències, tal i com ell les recorda, sobre el llarg procés per a la convocatòria de la consulta popular a Arenys de Munt el 13 de setembre del 2009.

La Plataforma Cabrils Decideix, mantindrà l'exposició oberta fins el dia 28 de febrer durant els propers caps de setmana. Els actes es complementaran amb un sopar popular de les JERC de Vilassar-Cabrils el proper dissabte 26 de febrer a les 21h. Amb la presència d'en Pere Aragonès i en Gerard Coca.

Horari d'apertura de l'exposició al Museu-Arxiu de Cabrils:

Diumenge 20 > de 11 a 13:30h
Divendres 25 > de 18 a 20h
Dissabte 26 > de 12 a 14h i de 18 a 20h
Diumenge 27 > de 11 a 13:30h
Dilluns 28> a les 20h. Acte de cloenda.